Over mij

Mama, waarom doe je dit werk eigenlijk?

“Mama, waarom die jij dit werk eigenlijk?” Mijn dochter stelt deze vraag. Goeie vraag. Ik leg haar uit dat ik een helper ben. Ik wil graag mensen helpen weer vooruit te kunnen in hun leven. Samen met hun een probleem/klacht aanpakken en er beter uitkomen. Niet je hoofd laten hangen maar je schouders op kunnen tillen.

Door vrienden word ik omschreven als “open”. Mensen praten makkelijk tegen mij. Dat is niet altijd handig. In mijn praktijk en voor mijn mensen die hier komen perfect! in de wachtkamer bij de tandarts met een verdoving  in je mond ….. minder handig.

Ervaring

Door mijn fijngevoeligheid zie ik en voel ik makkelijk wat er bij je speelt. Met wat hulp van engelen en Reiki energie is dit een combinatie waar ik graag mee werk. Het brengt me veel. Het is geen hocus pocus in mijn praktijk en een heksenbezem vind je hier ook niet.

Wanneer ik zelf naar mijn voetreflextherapeut ga en ze verteld me na de behandeling wat ze gevoeld heeft en waargenomen dan ben ik oprecht, na bijna 20 jaar therapeut te zijn, nog steeds verwonderd wat de voeten allemaal aan informatie kunnen geven. Wat er mogelijk is en wat er in beweging gezet kan worden.

Ik probeer steeds meer mijn intuïtie te volgen. Dat betekend dat ik soms dingen doe die niet verwacht worden. Zo ook in mijn praktijk. Bij een bepaalde klacht kan ik op de ene dag besluiten om iets in te zetten en op de andere dag voor iets anders kiezen . En dat is precies wat er die dag bij jou nodig is. Het is niet altijd duidelijk wat dat dan is. Vaak wordt het later wel duidelijk.

Nog wat andere weetjes over mij….

Sinds ik mijn FitBit horloge heb, een tikkeltje te fanatiek mijn stappen voor die dag wil halen. Dat betekend dat ik soms naast mijn bed nog even de resterende stappen zet voor die dag en dan pas naar bed ga. Dit gaat bijna altijd gepaard met een lachje van mijn man.

De lente mijn favoriete seizoen is, mijn hart sprongetjes maakt als alles weer in bloei komt. Lammetjes die blij en onbezonnen door de wei springen. Daar word ik blij van.

Het Pieterpad nog enkele etappes heeft waar ik nog niet ben geweest. En dat ik het heerlijk vind om zo Nederland en de verschillende landschappen te leren kennen. Een paar kilometer afleggen kan al een ander uitzicht geven.

De spirituele wereld mij boeit maar wel met 2 benen op de grond. Als er in mijn agenda een meditatie staat ik daar naar uit kan kijken. De energie die aanwezig is in de vorm van Engelen en lichtmeesters zijn altijd bijzonder.

Denk je dat ik je kan helpen met je klachten op een aardse en spirituele manier? Vul dan dit formulier in. Ik neem contact met je op. Ik hoor graag wat er nu bij je speelt.