Klantervaringen

KLANT ERVARINGEN
W. VAN E.
URINEVERLIES

Omdat ik klachten had van urineverlies ben ik via via terecht gekomen bij Nancy. Het is niet zo iets waarvoor je gemakkelijk voor bij mensen aanklopt, maar bij Nancy heb ik geen schaamte gevoeld. Zij stelde mij erg op mijn gemak, heeft een prettige rustige manier van praten en luistert erg goed. Haar werkruimte is klein maar erg zacht van inrichting en geuren. Ook staat er vaak fijne muziek op de achtergrond aan tijdens haar behandeling. Nancy heeft mij behandeld met voetreflexmassages. Ik merkte dat ze wist wat ze deed en dat behalve mijn incontinentie ook andere wel of niet aanverwante problemen aan de orde kwamen. Mijn incontinentie problemen zijn op dit moment helemaal verdwenen. Ik kan weer hardlopen en hoesten zonder urineverlies. Mijn blaasspieren zijn versterkt en ik weet dat ook de behandeling van Nancy hiertoe een grote bijdrage heeft geleverd. ik zal zeker een aanbeveling doen aan anderen.

M. B.
BORSTKANKER

Sinds maart 2011 kom ik bij Nancy. Mijn zus had hier een afspraak voor gemaakt omdat ze gezien mijn borstkanker en de behandeling hiervan het een goed plan vond om naar de voetreflex te gaan. In het begin was ik hier niet zeker van maar na 2 keer was ik helemaal om. Ik zie erg uit naar mijn afspraak elke 3 weken. Dit omdat Nancy precies weet wat ze doet. Ik heb er veel baat bij met name voor de rust, vochtafname en tips. Bovendien is Nancy een bijzondere vrouw met altijd een luisterend oor en stiltes op de juiste momenten. Zoals ik al schreef is ze erg kundig en goed voor mijn innerlijke rust.

R. W.
RUST EN KALMTE

Ik ben bij de praktijk van Nancy terechtgekomen om redenen die niets met toeval te maken hebben. Ik ben daar oprecht gelukkig mee. In mijn zoektocht naar rust en kalmte heb ik ontdekt dat een kruidenstempelmassage een bijzondere ervaring is. De kundige en empathische manier waarmee Nancy je benadert is warm en ontwapenend, haar handelingen zijn uiterst zorgzaam en volledig gericht op jou. Haar interesse in het Oosten past ze op de juiste momenten toe en is wellicht ook een van de redenen dat ik graag terugkom in haar praktijk.

M. VAN A.
ZEER TEVREDEN

Zeer tevreden ben ik over de voetrelfextherapie van Nancy! Gedurende lange tijd had ik last van mijn darmen en hevige spierpijnen in mijn rug. Al na de tweede voetreflexbehandeling bij Nancy was mijn rugpijn verdwenen en mijn darmwerking genormaliseerd. Wat een opluchting! Maar niet alleen lichamelijk hebben de massages een positief effect; ik voel me in zijn algemeenheid meer ontspannen, slaap beter en door de fijne gesprekken met Nancy leer ik beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Een massage bij Nancy is voor mij een moment van ultieme rust en ontspanning, oftewel: een cadeautje voor mezelf. Ik kan het echt iedereen aanraden!

M. S.
40 WEKEN ZWANGER

Dinsdag is M. gemasseerd. De massage was gericht op het op gang brengen van de bevalling. Dit op aanraden van de verloskundige.
De dag erna kreeg ik een sms met de tekst: Beste Nancy, vanmiddag na een super bevalling is onze dochter A. geboren. Waarschijnlijk heb jij me het laatste zetje gegeven met de heerlijke massage! Groetjes M.S.

L. S.
EERST AFWACHTEND

In het begin was ik een beetje afwachtend of voetreflexmassage zou helpen. Ik had immers klachten aan mijn nek, last van mijn darmen, sliep slecht en had weinig energie. Hoe zou voetreflexmassage daarbij kunnen helpen?
Vanaf het eerste moment dat ik de praktijk van Nancy ben binnengelopen, heb ik me echter erg prettig en geholpen gevoeld. Samen met Nancy bespreek ik hoe ik me voel en dan start zij met de behandeling. Via verschillende punten in mijn voeten en onderbenen behandeld ze dan mijn klachten. Mijn klachten zijn al na een paar behandelingen enorm afgenomen. Ik slaap bijna elke nacht door, heb meer energie gekregen, en mijn nekklachten zijn ontzettend afgenomen. Bovendien is de behandeling zelf iets waar ik me van te voren al erg op verheug. De ontspannen sfeer van de praktijk en de aangename rustige uitstraling en betrokkenheid van Nancy zorgen ervoor dat de behandeling een heerlijk moment voor mezelf is geworden waar ik mezelf kan opladen.

N. P.
GEWOON HEERLIJK!

Het is heel fijn, rustgevend en vooral ook ontspannen om een stempelmassage of voetreflex behandeling te krijgen bij Nancy! Het is verwennen! Het is gewoon heerlijk.

E. W.
OH FIJN!

Als ik in mijn agenda voetreflex zie staan dan denk ik altijd, oh fijn! Waarom denk ik dat, omdat ik zelf merk erg gebaat te zijn bij de voetreflex behandeling die ik van Nancy krijg. Ik kom er met een aantal specifieke klachten en de voornaamste is hoofdpijn. Door de voetreflex therapie heb ik minder vaak en minder lang hoofdpijn. Tevens is de behandeling even een moment voor mezelf, een moment van rust en de mogelijkheid tot ontspanning. Hoewel het soms ook heel even pijnlijk kan zijn, maar dat is vaak van korte duur! Nancy zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en vraagt ook waar je behoefte aan hebt. Het kan zomaar zijn dat je een andere klacht hebt of behoefte aan ontspanning. Hier speelt zij dan meteen op in en dat is prettig! Nancy denkt met je mee en vraagt door en dat is een van de punten die haar tot een goede therapeute maken. De rustige en ontspannen sfeer die wordt gecreerd tezamen met een goede therapeute en het uiteindelijke resultaat maakt dat ik elke keer weer een nieuwe afspraak maak!

H. J.
35 WEKEN ZWANGER

Bij 35 weken zwangerschap kon ik slecht slapen. Op advies van mijn verloskundige ben ik gaan zoeken naar een voetreflextherapeut. Bij Nancy heb ik een afspraak gemaakt. De massage was heel ontspannen en ik heb goed geslapen. Het bleek bij 36 weken dat ons kindje dwars in mijn buik lag, geen stuitligging, maar echt een dwarsligging. Ik ben voor een voetreflexmassage naar Nancy gegaan, om te proberen mijn buik te laten ontspannen, zodat het babytje meer bewegingsruimte kreeg om eventueel te draaien. Ook heeft Nancy bepaalde drukpunten gedaan in de hoop dat het babytje zou draaien. Met wat adviezien van Nancy heb ik thuis mijn best gedaan om ons kindje te laten draaien. En wonder boven wonder, 2 dagen na de massage moest ik naar het ziekenhuis voor een versie, om het kindje te proberen te laten draaien…en het lag al goed met het hoofdje naar beneden en zelfs al een beetje ingedaald. Super bedankt Nancy!!!

C. V.
GEWOON LEKKER

Ik kom al een aantal jaren bij Nancy voor haar massages. Niet dat ik last heb van iets bijzonders, maar gewoon voor ‘de lekker’, om mezelf te verwennen. Meestal kies ik voor een combinatie van een rugmassage en een voetreflextherapie. Vooral de combinatie hiervan zorgt ervoor dat ik de volgende dag echt verschil voel! Als ik mezelf ECHT wil laten verwennen, kies ik voor de kruidenstempels: heerlijk warm en ontspannend en je huid is daarna heerlijk zacht!

S. VAN R.
BLOKKADE WEGGENOMEN

Nancy heeft nu een paar keer voetreflexmassage bij mij toegepast. Ik was erg verbaasd over de onmiddellijke reactie van mijn lichaam. Alsof er een blokkade werd weggenomen, zo voelde het. Ik kwam langs omdat ik hoogzwanger ben en slecht kon slapen. Sinds de eerste massage slaap ik echt veel beter. Heerlijk dat ik niet meer door het huis loop te spoken om drie uur ’s nachts. Helaas is het nog niet gelukt (nu 40 weken zwanger) om de bevalling op gang te brengen, mijn kindje laat zich niet opjagen blijkbaar. Verder viel me op dat ik het normaal helemaal niet fijn vind als bv een pedicure aan mijn voeten zit, maar met deze massage zijn de aanrakingen heel anders en geen moment vervelend.

M.L. V/D B.
RUST EN VERTROUWEN

Met name de rust en het vertrouwen dat Nancy uitstraalt zorgt er bij mij voor dat ik totaal ontspannen de behandeling kan ondergaan. Het resultaat van de behandeling is dan ook dat mijn klachten behoorlijk zijn verminderd.

M. VAN A.
MINDER LAST VAN NEKKLACHTEN

Wat heerlijk om me te ontspannen en geleidelijk minder last van mijn nekklachten te krijgen door de weldadige voetreflexmassages van Nancy. In haar plezierige praktijkruimte met rustgevende muziek op de achtergrond geeft ze met haar professionele en ontspannen aanpak prima behandelingen op maat. Echt een aanrader!

email: info@nvanderlinde.nl
tel: 06-23286811