Voetreflextherapie

Westerse en Chinese voetreflextherapie

Bij Westerse voetreflexbehandeling wordt gebruik gemaakt van reflexpunten op de voeten. Organen, zenuwen en klieren kunnen op deze manier positief beïnvloed worden. Door het masseren van deze gebieden kan op natuurlijke wijze de genezing van allerlei kwalen worden bevorderd. Deze technieken combineer ik met Chinese voetreflex.

In China worden namelijk andere technieken gebruikt en masseren ze de meridiaanpunten en acupunctuurpunten op de voet, het onderbeen en de knie. Zij kijken naar het hele lichaam. Naar de verschillende klachten die mensen hebben. Meestal hebben de klachten, die vaak als op zichzelf staande klachten lijken, toch met elkaar te maken en horen ze bij 1 of meerder meridiaanbanen. Het zorgt voor een completer beeld, het totaal plaatje.

Een voetreflexbehandeling kan voor alle denkbare klachten ingezet worden. Maar bijvoorbeeld ook om een baby in stuitligging proberen te laten draaien. Of overgangsklachten, vermoeidheid, oedeem etc, etc.

Wilt je weten of voetreflex jou kan helpen bij je klachten?

Tarief: €51,50 per 60 minuten
Voetreflexmassage komt in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. De hoogte van het bedrag en/of het aantal keren per jaar is afhankelijk van uw polis.

Maak een afspraak

Zwanger?

Zwangerschap en stuitligging

Je lichaam ondersteunen tijdens deze periode is geen luxe. Je lichaam moet wennen aan deze verandering en kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Eèn van het belangrijkste is natuurlijk ontspannen zijn tijdens je zwangerschap. Je zult merken dat je lichaam daar blij mee zal zijn.

Zwangerschapsklachten Heb je tijdens je zwangerschap klachten als misselijkheid, vermoeidheid, rugklachten slapeloosheid of spanning etc. Neem dan eens contact op en maak een afspraak.
Het is namelijk niet nodig om met deze klachten te blijven lopen. De behandeling kan de klachten verlichten of misschien laten verdwijnen.

Zwanger willen worden Zouden jullie graag zwanger willen worden maar het lukt niet?
Als dit komt door een onregelmatige cyclus of omdat de hormoonhuishouding in de war is dan kan een behandeling met speciaal aandacht voor de hormoonhuishouding uitkomst bieden.

Ligt je baby in stuitligging? Misschien kan ik je dan helpen om je baby te draaien door je voeten te masseren.
Tijdens de behandeling kun je soms al voelen dat je baby wil draaien. Zelf vind ik dat heel bijzonder om te zien.

Tarief: €51,50 per 60 minuten
Voetreflexmassage komt in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. De hoogte van het bedrag en/of het aantal keren per jaar is afhankelijk van uw polis.

Maak een afspraak

Kruidenstempelmassage

Heerlijke warme kruidenstempels op je lichaam

Deze zeer ontspannende massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst word je bestempeld met warme Thaise kruidenstempels. Hierna word je gemasseerd met warme olie. Deze massage staat voor: warmte, zachtheid en diepe ontspanning.

In de kruidenstempels zitten 9 verschillende kruiden die een reinigende, verwarmende en kalmerend effect hebben.

Heb je lichamelijke klachten? De kruiden hebben een goed effect op bijvoorbeeld slijmbeursontsteking. Klachten zullen snel minder pijnlijk zijn.

Kortom:
Het is een massage waarbij je heerlijk kunt ontspannen en even alles kunt vergeten. Je voelt je weer fit en vol nieuwe energie!

Tarief: €53,- per 60 minuten

Maak een afspraak