Werken met mij

Werken met mij betekent werken met een professional. In 1999 ben ik begonnen met mijn opleiding en ben dus al flink wat jaren bezig met mijn praktijk. Dat betekent veel ervaring en al veel tevreden mensen verder. Door deze opgedane ervaring kan ik klachten op verschillende manieren benaderen.

Zullen we samen de klachten aanpakken waar je last van hebt? Ze nemen een rol in in je leven. Eentje die je liever vandaag nog wegstuurd. You are fired!  Jij bent er klaar mee en wilt er van af!

Wil je graag van de pijn af? En met het verlichten van de pijn zou je al dolgelukkig zijn, zou je het fijn vinden als je weer ontspannen kunt zijn zonder in je achterhoofd de aanwezigheid van je klacht? Verlang je naar een goede nachtrust en uitgerust en fris weer opstaan?  Wist je dat je angsten verminderen na regelmatig masseren?

In mijn praktijk werk ik met trajecten omdat dat jou meer oplevert. Je krijgt meer inzicht in wat jouw klacht voor je betekent. Je lichaam gaat reageren op de behandeling. Er worden processen in gang gezet. Je klachten wordt misschien eerst erger om daarna snel minder te worden. Daar moet je wel doorheen. Het is prettiger omdat niet alleen te hoeven doen maar samen met iemand die naar je luistert. Die antwoorden geeft op nieuwe vragen die boven komen tijdens dit veranderproces.  Je kunt niet in een dag veranderen daar is tijd voor nodig. Ben lief voor jezelf maar nog meer voor je lichaam. Geef er aandacht aan en het wordt dubbel en dwars terugbetaald.