Werken met mij

Zullen we samen de klachten aanpakken waar je last van hebt. Ze nemen een rol in in je leven. Eentje die je liever vandaag nog wegstuur. You are fired!  Jij bent er klaar mee en wilt er van af. 

Wil je graag van de pijn af en met het verlichten van de pijn zou je al dolgelukkig zijn, zou je het fijn vinden als je weer ontspannen kunt zijn zonder in je achterhoofd je klacht? Verlang je naar een goede nachtrust en uitgerust en fris weer opstaan?  Wist je dat je angsten verminderen na regelmatige masseren?

In mijn praktijk werk ik met trajecten omdat dat jou meer oplevert. Je krijgt meer inzicht in wat jouw klacht voor je betekent. Je lichaam gaat reageren op de behandeling. Er worden processen in gang gezet. Je klachten wordt misschien eerst erger om daarna snel minder te worden. Daar moet je wel doorheen. Het is prettiger om dat niet alleen te hoeven doen maar samen met iemand die naar je luistert. Die antwoorden geeft op nieuwe vragen die boven komen tijdens dit veranderproces.  Je kunt niet in een dag veranderen daar is tijd voor nodig. Ben lief voor jezelf maar nog meer voor je lichaam. Geef er aandacht aan en het wordt dubbel en dwars terugbetaald.